Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een heel speciale dag voor jullie, waarvoor de komende tijd veel bedacht en geregeld moet worden. Something Blue wil jullie hier graag bij helpen. 

 

 

Misschien hebben jullie zelf al een idee hoe de huwelijksdag er uit moet gaan zien. Als dat nog niet zo is komen we er samen uit.  

Als jullie de weddingplanner inhuren bepalen jullie nog steeds alles zelf. Ik help daar waar hulp gewenst is en dit kan zo uitgebreid als jullie zelf willen.      
 

In het kort wat Something Blue voor jullie kan doen, is de volledige organisatie van jullie bruiloft of de uitvoering van een aantal deeltaken, zoals advisering van ceremonie- en feestlocaties, styling en decoratie, artiesten, het maken van een draaiboek, ceremoniemeester en/of contactpersoon voor de gasten zijn.  


Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Tot snel! 


Ga voor een idee van wat wij voor jullie kunnen doen naar Mogelijkheden

E
Hebben jullie plannen voor een huwelijksreis maar nog geen bestemming of niet zo veel tijd, Something Blue Travel gaat graag met jullie wensen aan de slag om jullie een fantastische reis te bezorgen. Of het nu gaat om een stedentrip, binnen Europa of aan de andere kant van de wereld… Voor elke reis gaan wij op zoek naar een invulling die bij jou past en jullie verwachtingen overtreft!


Daarnaast draagt Something Blue met plezier ideeën aan voor het vormgeven van een babyshower, doopfeest, jubilea, housewarming, etc. aansluitend bij wensen en budget. Something Blue kan gedeeltelijk of volledig de organisatie verzorgen.

 

1/9

Bellen
Jos:     06-536 220 51 

Petra: 06-511 412 49

Contact

somethingblue@travelcompany.nl

Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Something Blue op Social Media

  • Instagram - White Circle
  • facebook
  • Pinterest - White Circle

© 2018 by

Design By Petra

somethingbluetravelnl@gmail.com