Mogelijkheden

Iedereen beleeft de aanloop naar zijn of haar bruiloft anders, dat is heel normaal. Sommigen vinden het heerlijk om van alles te regelen. De ander moet er niet aan denken vanwege het al drukke leven of omdat men niet weet waar men moet beginnen met plannen! Het grootste voordeel van het inhuren van een weddingplanner is dus dat het regelwerk uit handen genomen wordt. Verder let een weddingplanner op de prijzen van verschillende leveranciers en zorgt dat eventuele kortingen ten goede komen aan het bruidspaar.
 

Something Blue biedt graag advies op maat afhankelijk van de behoefte en levert graag kwaliteit. Om dit te kunnen garanderen, gaan wij secuur te werk waarbij alles gecheckt en vastgelegd wordt. Zo kunnen jullie er zeker op vertrouwen dat jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld wordt. 

 

 

UURTARIEF
De planning is in volle gang, de locatie is reeds uitgekozen, de jurk en het pak besteld, het eten... Maar er moet nog zoveel gebeuren! Wat zou het dan handig zijn als iemand je zou kunnen helpen! Voor die mensen die de bruiloft zelf organiseren maar af en toe wat extra hulp kunnen gebruiken, heeft Something Blue de mogelijkheid om de weddingplanner op uur basis in te schakelen. 

 

ADVIES VOOR 2 UUR
Het is altijd fijn om tijdens je voorbereidingen iemand te hebben die je van advies kan voorzien en je tips geeft, bijvoorbeeld over de benodigde documenten bij ondertrouw, advies bij kleurgebruik of thema’s, hulp bij het doorhakken van knopen etc. De service is gebaseerd op totaal 2 uur assistentie (dat zijn een hoop vragen die jullie kunnen stellen!), inclusief de nodige minuten om zaken uit te zoeken. Het maakt niet uit of jullie de tijd binnen een korte periode of juist verdeeld over een aantal maanden willen gebruiken. Het contact verloopt via mail of de telefoon. 

 

WEDDING KICK-OFF
Jullie willen graag de bruiloft zelf plannen en regelen maar je weet niet precies waar jullie moeten beginnen? De weddingplanner van Something Blue komt graag bij jullie thuis om gedurende 2 1/2 uur al jullie vragen te beantwoorden en bepalen waar jullie van houden en hoe jullie de bruiloft vorm willen gaan geven. Vervolgens wordt besproken welke stappen jullie kunnen nemen om de bruiloft perfect te plannen. 

 

CEREMONIEMEESTER
Hoe makkelijk is het om een goede vriend of familielid te vragen om ceremoniemeester te zijn. Uiteraard is het een hele eer! Maar een bruiloft begeleiden is hard werken waardoor je niet zo kunt genieten zoals je zou doen als je als gast aanwezig bent. Something Blue kan dit voor jullie invullen. Zij draagt onder andere zorg voor: het onderhouden van contacten met de leveranciers op de dag van de bruiloft, het fungeren als contactpersoon voor de gasten voor en tijdens de bruiloft, het maken van een draaiboek, de begeleiding en organisatie op de dag van de bruiloft.

 

WEDDINGPLANNER
Het kan zijn dat jullie graag van jullie bruiloft en de weg ernaartoe willen genieten maar geen tijd of zin hebben om veel zaken te regelen. Something Blue zorgt er in dit geval voor dat jullie alleen maar aan hoeven te geven wat jullie ongeveer willen en wat het mag kosten. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek waarna een ruwe schets wordt gemaakt van de bruiloft. Dit plan ontvangen jullie samen met een offerte. Als jullie het gevoel hebben dat Something Blue de ware voor jullie is, dan wordt het contract getekend. De werkzaamheden houden in: ontwerpen van een voorstel voor de bruiloft in overleg met bruidspaar, afspraken maken met de leveranciers, regelmatig informeren van het bruidspaar over de vorderingen, het bijhouden van het budget en het maken van een draaiboek van de huwelijksdag. Something Blue heeft contacten met een aantal goede en betrouwbare leveranciers maar is niet aan hun gebonden. Het gaat namelijk om wat jullie willen, niet om wie Something Blue kent. De weddingplanner kan als volgt ingezet worden:

 

Speciaal voor bruidsparen die de planning, voorbereiding en organisatie van de bruiloft volledig uit handen willen geven maar voor de dag zelf een ceremoniemeester hebben gevraagd bestaat de mogelijkheid de weddingplanner alleen in te zetten voor de planning en voorbereiding. 
 

WEDDINGPLANNER+
Deze optie is geschikt voor bruidsparen die zowel de planning en voorbereiding als de uiteindelijke begeleiding van de bruiloft uit handen willen geven. Bij deze optie treedt de weddingplanner dus ook op als ceremoniemeester en is het directe aanspreekpunt voor zowel leveranciers als gasten op de dag zelf. 

Bellen
Jos:     06-536 220 51 

Petra: 06-511 412 49

Contact

somethingblue@travelcompany.nl

Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Something Blue op Social Media

  • Instagram - White Circle
  • facebook
  • Pinterest - White Circle

¬© 2018 by

Design By Petra

somethingbluetravelnl@gmail.com