GROEPSREIZEN

Bij Something Blue kunnen we voor uw eigen groep - collega's, relaties, het sportteam, familie etc - een reis samenstellen. Hiervoor gaan we op zoek naar passende locaties, excursies, lunchadressen enzovoort. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie of een afspraak. 

Daarnaast hebben wij georganiseerde groepsreizen speciaal voor  mensen die liever niet alleen, maar samen met een groep op vakantie willen gaan. Deze reizen bieden wij aan onder de naam  Beleef 't Samen.  Hieronder een overzicht van het actuele aanbod en op de eigen website van Beleef 't Samen vindt u alle informatie en inschrijf mogelijkheden.

Samen onderneem je dingen die je anders niet zou doen. Doe je ontdekkingen. Ontmoet je nieuwe gezichten. Samen verbreed je de horizon en deel je een mooie herinnering...

NORMANDIE & D-DAY 

5 dagen  -  15 t/m 19 april 2020          

Normandië is sinds 6 juni 1944 onlosmakelijk verbonden met de bevrijding van de Duitse bezetting door de Geallieerden. De landingen op D-Day leven voort langs de Côte de Nacre en het schiereiland Cotentin. Duizenden militairen landden hier in het voorlaatste oorlogsjaar op de prachtige stranden,  die nog steeds met de illustere codenamen worden aangeduid: Utah,  Omaha, Gold, Juno en Sword Beach. En achter deze stranden schuilen vele tastbare bewijzen van Operatie Overlord,  de grootste militaire operatie ooit in de wereldgeschiedenis.

VOLGEBOEKT 

- zie 18 september -

MAJESTUEUZE DONAU

9 dagen - vertrek op 8 september en 12 oktober 2020                 

Cruisen door het hart van Europa

 

Vaar mee op de majestueuze Donau, één van de langste rivieren van Europa. Het  prachtige Stift Melk begroet u al vanuit de verte. Onvergetelijk is ook het panorama vanaf de rivier op Boedapest.  

 

Natuurlijk bezoeken we ook romantisch Wenen en Bratislava, een levendige oude stad met een boeiende geschiedenis. U geniet van prachtige uitzichten wanneer uw hotelschip vaart door de liefelijke Wachau en het Wienerwald. Het landschap is veelzijdig met haar met wijnranken bedekte berghellingen en grote wouden. 

NIEUWE REIS

Israël en Jordanië 

9 dagen - 12 t/m 22 oktober 2020

Eén reis, twee landen en vele verhalen uit de Bijbel; dat is wat deze 11-daagse rondreis door Israël en Jordanië biedt.  Vele verhalen komen er tot leven.  Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan het Meer van Galilea of de eeuwenoude stad Jeruzalem.  En in Jordanië de berg Nebo, waar Mozes uitkeek over het Beloofde Land.  Beide landen beschikken ook over een ongekend natuurschoon. Het groene Galilea met z’n mooie bloemenvelden of Wadi Rum, één van de mooiste woestijnen ter wereld met diep rozerode kleuren, zijn zomaar twee voorbeelden van wat u gaat zien. Een bijzondere en afwisselende reis in het mooie Midden-Oosten!

UNIEKE COMBINATIE

MADEIRA

8 dagen -  20 t/m 27 mei 2020               

Omringd door de oneindige blauwe zee ligt Madeira. De drijvende tuin genoemd vanwege haar bloemenpracht door het hele jaar heen.  Afgewisseld door watervallen, ruige kliffen en natuurlijke baden, omringd door lavarotsen.  De in rood en wit geschilderde huisjes zullen een onuitwisbare indruk bij u achterlaten.  In een kleine gezellige groep geniet je samen van dit moois en kun je volledig tot rust komen met zon, zee en strand in.  Met als absoluut hoogtepunt het spotten van walvissen en dolfijnen in de Atlantische Oceaan.

NIEUWE REIS  

KORFOE 

...waar Sissi ging kuren...  

8 dagen - 30 september t/m 7 oktober 2020 

Korfoe (Kerkira) is een van de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende Griekse eilanden. Al in de tijd waarin men nog over land en zee de eilanden moest bereiken,  behoorde Korfoe al tot de top 5 van de meest populaire reisbestemmingen. Keizerin Sissi van Oostenrijk (1837-1898) verbleef hier regelmatig vanwege de schone lucht. Het eiland heeft romantische baaitjes, groene heuvels en pittoreske stadjes, omgeven door een azuurblauwe zee en natuurlijk heel veel zon! Je treft hier een typisch Griekse sfeer,  vermengd met sporen van een eeuwenlange band met het vaste land van Europa. 

NIEUWE REIS 

Moskou en 

Sint Petersburg 

8 dagen - 15 augustus of 12 september 2020

In Rusland, het ‘land van uitersten’, vind je intrigerende steden:  machtig Moskou met het imponerende Kremlin en het Rode Plein en bruisend Sint Petersburg waar de roerige tsarentijd met alle pracht en praal opnieuw tot leven komt. Deze rondreis biedt een unieke kijk op de grootste Russische cultuurschatten.

Ook als je al eens in Rusland bent geweest, staat dit fascinerende land garant voor nieuwe ontdekkingen. De pracht en praal van de tsaren in St. Petersburg, de moderne skyline van Moskou, de eenvoud op het  platteland, wodka en ballet op het hoogste niveau. Rusland is een aanrader!

CULTUURREIS

BALTISCHE STATEN 

Estland - Letland - Litouwen

10 dagen - 3 vertrekdata in juli - augustus - september  2020            

Schijnbaar verstopt in een uithoek van Europa liggen de drie Baltische Staten.  Hoewel in een adem genoemd,  hebben alle drie een eigen cultuur en taal.  In tien dagen reis je dwars door de drie landen heen via de hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn. En tussendoor maak je kennis met de Litouwse kust aan de Oostzee,  bezoek je het middeleeuwse kasteel Trakai en de beklim je de beroemde kruisenheuvel. Ook staat een bezoek aan het Nationaal Park Gauja op het programma en sta je ook in oog met “het Versailles van het Noorden” Rundale in Letland.

BIJZONDERE REIS

NORMANDIE & D-DAY 

5 dagen  -  18 t/m 22 september 2020          

Normandië is sinds 6 juni 1944 onlosmakelijk verbonden met de bevrijding van de Duitse bezetting door de Geallieerden. De landingen op D-Day leven voort langs de Côte de Nacre en het schiereiland Cotentin. Duizenden militairen landden hier in het voorlaatste oorlogsjaar op de prachtige stranden,  die nog steeds met de illustere codenamen worden aangeduid: Utah,  Omaha, Gold, Juno en Sword Beach. En achter deze stranden schuilen vele tastbare bewijzen van Operatie Overlord,  de grootste militaire operatie ooit in de wereldgeschiedenis.

REIS PER VIP TOURINGCAR

* NIEUWE DATUM

Grenzeloos genieten op een cruisevakantie 

op aanvraag

Cruisen is voor iedereen!  Wie ooit in slaap werd gewiegd door de deining van de zee, wil nooit meer anders. Steeds als je wakker word ben je weer in een andere wereld beland. En aan boord is het net een drijvend all inclusive resort.  Wat wil je nog meer?  En elke cruise is weer anders….

 

Wij vertellen u graag alles over het reizen met een cruiseschip. Welke type schepen er zijn en naar welke bestemmingen je allemaal kunt varen. En uiteraard ook hoe je jezelf op een cruisevakantie kunt voorbereiden.

ELKE DAG ANDERS

Bellen
Jos:     06-536 220 51 

Petra: 06-511 412 49

E-mail

somethingblue@travelcompany.nl

Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Something Blue op Social Media

  • Instagram - White Circle
  • facebook
  • Pinterest - White Circle

  • reisagent, persoonlijk reisadviseur, reisbureau aan huis, reisadvies bij je thuis,

  • ANVR en SGR,  groepsreizen,  pakketreizen, maatwerkreizen, cruises, treinreizen, kamperen, vakantiehuisje, vliegtickets, hotels, auto rond reis, Disney, camper huur, autohuur, reisverzekering, zakenreizen, huwelijksreis,

  • reisbureau Noordwijk, reisbureau Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Sassenheim

  • <meta name="p:domain_verify" content="441c4a4ccc72938e0f21fa34e5abf9f1"/>

© 2018 by

Design By Petra

somethingbluetravelnl@gmail.com