Over ons

Graag stellen wij ons aan je voor; 

Petra en Jos Westgeest.

Samen met onze Cairnterrier Boyd wonen wij in de badplaats Noordwijk Zh. 
 

Petra: Na ruim 10 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de theater- en evenementenbranche heb ik begin 2014 de stap genomen om mijn ervaring en passie voor het organiseren en plannen in te zetten als zelfstandig planner van huwelijken en evenementen. Inmiddels is dat verschoven naar zakelijke events, incentives en reizen.

Begin mei 2016 heeft Jos een extra toevoeging ingebracht bij Something Blue, namelijk groepsreizen. Deze reizen worden door Jos aangeboden onder de naam Beleef 't Samen. Voor alleengaanden of personen die liever met een groep op vakantie gaan. Maar ook voor bedrijven die het personeel of relaties eens wat uitgebreider willen trakteren of bijvoorbeeld bij een bijzonder familie feest. Per 1 november 2017 hebben Jos en ik dit samen nog verder uitgebreid met persoonlijk reisadvies. Wij hebben ons aangesloten bij The Travel Company en kunnen nu elke reis voor je samenstellen en boeken, met de zekerheid van ANVR of soorgelijke organisaties en SGR en indien van toepassing Garantiefonds.
We hebben allebei een creatieve kijk op reizen,  en genieten er intens van onze klanten prachtige bestemmingen te laten beleven. Zowel individueel als in groepsverband (incentives). 


De mooiste tijd van het jaar is en blijft de vakantie. Toch? Heerlijk de zon opzoeken of je eigen grenzen in een actieve vakantie. Of juist nieuwe culturen ontdekken aan de andere kant van de wereld. Wat ook je wensen zijn, je wilt je budget zo goed mogelijk besteden. In originaliteit en in kwaliteit. Daarom is een goede voorbereiding van elke reis zo belangrijk. Halverwege een reis inruilen is nu eenmaal niet mogelijk.

Uiteraard is er veel te vinden op het internet. Maar kun je hiermee de juiste keuzes maken? Tref je goede prijsvergelijkingen en nog belangrijker, vind je echt wat je wilt? Of anders gezegd, heb je wel de tijd of zin om dit allemaal
uit te zoeken? Een persoonlijk reisagent kan je hierbij helpen.

Om alvast in de stemming te komen spreken we af op een terras – of bij je thuis - om je reis of vakantiewensen door te nemen. Veelal komen we met elkaar tot mooie ideeën. Naast de mogelijkheden bij alle ANVR/SGR reisorganisaties
kunnen wij ook een reis volledig op maat samenstellen. En bijzondere wensen neerleggen bij specialisten. Zo komen wij geheel vrijblijvend tot een uitgebreid voorstel met prijsvergelijkingen.

Maar daar blijft het niet bij. Ook tijdens de reis blijven wij stand-by. Voor het geval dat er tijdens de reis onverhoopt afspraken anders verlopen dan gewenst. Het gaat er ons om dat je een onbezorgde reis of vakantie hebt. En daar hoort ook extra aandacht bij. Je verwachtingen overtreffen, daar gaan wij voor!

 

Tot snel !

Jos en Petra

Bellen
Jos:     06-536 220 51 

Petra: 06-511 412 49

E-mail

somethingblue@travelcompany.nl

Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

Something Blue op Social Media

  • Instagram - White Circle
  • facebook
  • Pinterest - White Circle

  • reisagent, persoonlijk reisadviseur, reisbureau aan huis, reisadvies bij je thuis,

  • ANVR en SGR,  groepsreizen,  pakketreizen, maatwerkreizen, cruises, treinreizen, kamperen, vakantiehuisje, vliegtickets, hotels, auto rond reis, Disney, camper huur, autohuur, reisverzekering, zakenreizen, huwelijksreis,

  • reisbureau Noordwijk, reisbureau Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Sassenheim

  • <meta name="p:domain_verify" content="441c4a4ccc72938e0f21fa34e5abf9f1"/>

© 2018 by

Design By Petra

somethingbluetravelnl@gmail.com